Працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції Вінниччини затримали 46-річну жінку, які у орендованій квартирі в м. Вінниці за грошову винагороду надавала послуги сексуального характеру.

Організувала такий бізнес 46-річна жителька Черкаської області, яка у листопаді минулого року звільнилася з тюрми, де 8 років відбувала покарання за замах на вбивство.

Після звільнення жінка приїхала жити у Вінницю на запрошення вінничанки, з якою разом відбувала покарання. Тут вона влаштувалася прибиральницею у заможні родини та проживала в орендованій квартирі. Зараз жінка перебуває під слідством за підозрою у скоєнні крадіжки, яка мала місце в одному з домоволодінь, де вона прибирала.

Клієнтів правопорушниця шукала на різних сайтах знайомств у мережі Інтернет, запрошувала до себе у найману квартиру, де надавала послуги сексуального характеру. У ході проведення документування її неправомірної діяльності були встановлені особи клієнтів. Вартість години інтиму коштувала від 200 до 300 гривень. Зі слів затриманої, вона обслуговувала до 4 клієнтів в тиждень протягом декількох місяців.

Під час затримання у квартирі правоохоронці вилучили грошові кошти та інші речові докази.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Жінці загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.



Переглядів: 6116
Поширень: 0