Сьогодні в Управлінні патрульної поліції міста Вінниці відбувся підсумковий брифінг по місячнику безпеки дорожнього руху. Про результати його проведення звітувала патрульна поліція міста Вінниці та Головне управління нацполіції у Вінницькій області.

З 12 серпня по 12 вересня патрульні поліцейські посилено працювали в напрямку виявлення порушень правил дорожнього-руху та запобігання ДТП. За місяць інспектори задокументували 199 фактів керування водіями транспортними засобами у стані сп’яніння, виявили 82 випадки порушень правил обгону та 164 випадки порушень правил проїзду перехресть. За вказаний період патрульні поліцейські віднайшли 21 транспортний засіб, що знаходився в розшуку.

Майже дві сотні водіїв "під мухою", 127 ДТП та 21 знайдене поліцейськими авто: результати місячника безпеки дорожнього руху

Протягом останнього місяця тричі на тиждень полісмени проводили спільні заходи з прикордонниками, митною службою, Укртрансінспекцією та нацгвардійцями. За цей час задокументували 19 протоколів за ст. 164 КУпАП (перевезення пасажирів без відповідної ліцензії).

За останній місяць на дорогах міста сталось 127 дорожньо-транспортних пригод, 32 з них – з потерпілими. З метою зменшення аварійності патрульна поліція розмістила 2 бігборди на вулицях Коцюбинського та Пирогова, які закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

Полісмени організували 2 спільних патрулювання із журналістами, під час яких роздавали пішоходам буклети-попередження про заборону переходу дороги у невстановлених місцях.



Переглядів: 1911
Поширень: 0