Мета програми стажувань – відібрати, навчити та в майбутньому взяти на роботу найкращих стажерів – талановиту молодь, яка займає активну життєву позицію, та прагне стати частиною реформи та надавати якісні послуги громадянам. Стажування проводиться на посаду адміністратора – це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста.

Посадові обов’язки адміністратора передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія, роботу з документами та базами даних, надання консультацій та інше.

Зазначимо, що стажування буде проходити протягом 5 – тижнів, та складається із двох етапів: теоретична та практична частини, які дадуть учасникам знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції. З наступного тижня стажери будуть проходити практику у всіх сервісних центрах МВС Віінниччини.

У сервісних центрах МВС - нові працівники

По закінченню стажування - стажери отримають сертифікати і матимуть змогу приймати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад адміністраторів територіальних сервісних центрів МВС на загальних умовах.



Переглядів: 4229
Поширень: 0