Працівники вінницької поліції встановлюють причини конфлікту між двома компаніями, у результаті якого один з її учасників отримав ножові поранення. На місці інциденту поліція вилучила ніж та травматичний газовий пістолет.

24 вересня працівники патрульної поліції спільно з поліцейськими Вінницького відділу поліції затримали 30-річного киянина, який неподалік зупинки громадського транспорту «Заболотного» наніс ножові поранення вінничанину. Також поліція затримала ще одного учасника конфлікту, який стріляв з травматичного пістолету. Внаслідок пострілів ніхто з людей не постраждав.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, інформація про бійку на вулиці Заболотного надійшла до поліції близько 23.00. На місці події слідчо-оперативною групою були встановлені та опитані усі учасники конфлікту. Потерпілим виявився 35-річний вінничанин. Він отримав ножове поранення грудної клітини та черевної порожнини, одне з них виявилось проникаючим. На місці події поліція вилучила ніж та газовий травматичний пістолет.

Конфлікт виник між компанією з п’яти осіб, яка вийшла з кафе, та двома чоловіками, які знаходились поруч з даним закладом у машині «Шкода». Розв’язка конфлікту сталась на вулиці Заболотного, де учасників інциденту затримала поліція.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 3045
Поширень: 0