Мешканці міста скаржаться на масовий передвиборчий психоз, що охопив місто. Піку передвиборча агітація досягла мабуть сьогодні, коли вулиці та площі міста заполонили палатки різних партій, а проїжджі частини заповнили машини з прапорами. Кількістю брали БЮТівці, вони поставили вздовж Соборної близько 100 палаток з агітацією, та запросили «народного кума» до виступу на центральній площі міста.
    Мабуть, їх підштовхує те, що за даними соціологічних опитувань близько 25% вінничан ще не визначились, за кого голосуватимуть на майбутніх виборах.

    Подібна ситуація склалась в усіх містах України, мабуть за винятком Західного та Східного регіонів, що однозначно визначились з партійними уподобаннями. Так на трасі Житомир-Київ, при в’їзді у місто велетенські букви «КИЇВ», що стоять на узбіччі декілька разів на день змінюють колір. Так за допомогою фарби та пензля прихильники декількох партій висловлюють свою підтримку лідерам.
   
    Зрозуміло, що під час виборів не шкодують ні фарби, ні палаток ані прапорів. Та як би нам з вами не забути, що він у нас єдиний, жовто-блакитний. І дуже сумно спостерігати після перегонів за купами сміття, на яке перетворюється передвиборча агітація усіх мастей та кольорів. Спостерігати і думати, що так само викинуть в урну в наші з вами проблеми та сподівання усі ті, хто все ж таки дорвуться до влади.


Переглядів: 2826
Поширень: 0