Управління патрульної поліції у місті Вінниці відчинило свої двері для відвідувачів, щоб наглядно представити свою технічну базу та розповісти про нюанси роботи.

Захід організували спільно з відділом БДР управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області, Регіональним сервісним центром МВС у Вінницькій області, громадською організацією «Комітет безпеки руху» та за підтримки коаліції громадських організацій «НІКА».

Вінничанам показали "кухню" патрульної поліції

Слухачі автошкіл, студенти та всі присутні мали змогу поспілкуватись із керівництвом патрульної поліції, управління превентивної діяльності, сервісного центру, отримати відповіді на свої запитання, ознайомитись з діяльністю поліції та сервісних центрів МВС, наглядно побачити процедуру прийняття теоретичних та практичних іспитів на отримання права керування транспортним засобом та особисто спробувати свої сили з теоретичних питань у екзаменаційному класі сервісного центру.

Вінничанам показали "кухню" патрульної поліції

Усім, хто завітав на день відкритих дверей, продемонстрували відео сюжет про наслідки скоєння дорожньо-транспортних пригод. Присутні отримали актуальну інформацію про стан аварійності на дорогах міста, а також наглядно побачили понівечені внаслідок ДТП транспортні засоби на спеціальному майданчику тимчасового утримання.



Переглядів: 2830
Поширень: 0