Вчора вінницькі поліцейські за допомогою небайдужих вінничан затримали 37-річного жителя Донецької області, який намагався пограбувати магазин з ювелірними прикрасами. Чоловіку оголошено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

7 жовтня близько 16 години до Вінницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на ринку «Привокзальний 2» в ювелірному магазині двоє невідомих чоловіків намагались відкрито заволодіти золотими каблучками у кількості більше 60 штук.

Виїздом слідчо-оперативної групи поліції на місце події встановлено, що двоє чоловіків, зайшовши у приміщення магазину, почали згортати золоті каблучки у поліетиленовий пакет. Жінка-продавець кинулася відбирати у зловмисників пакет з ювелірними виробами. Виниклу сутичку побачив ювелірний майстер, який знаходився навпроти магазину. Чоловікові вдалося затримати одного з нападників, жінка викликала поліцію. Другий зловмисник, покинувши свого товариша та золото, утік. Наразі встановлюється його особа та місцеперебування.

Працівники поліції встановили особу правопорушника, якого затримали на місці злочину. Ним виявився 37-річний житель м. Маріуполь, раніше судимий за незаконне заволодіння автотранспортом.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ст. 15, ч. 2 ст. 186 КК України (замах на грабіж). Санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.



Переглядів: 2049
Поширень: 0