Вінницькі патрульні затримали «на гарячому» підозрюваного у скоєнні крадіжки з квартири

7 жовтня, близько 19-ї години, на «102» подзвонила жінка і повідомила, що в її будинку на вулиці Петра Ніщинського хтось розбив вікно. Жінка побоялась заходити в дім і одразу викликала поліцію. Прибувши на місце події, інспектори побачили у вікні розбитого вікна світло, хоча, як стверджувала заявниця, на той момент нікого з членів її родини вдома не було.

У Вінниці затримали "на гарячому" квартирного злодія

Патрульні зайшли до будинку і побачили молодого хлопця, який якраз перевертав речі в шухлядах. Молодик був в рукавичках. Полісмени миттєво зреагували, затримали його та одягнули кайданки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та передали їй затриманого. Як з’ясувалось пізніше, зловмисник уже відбував покарання за скоєння крадіжки.

Слід відзначити, що заявниця, побачивши розбите вікно у своєму будинку, вчинила дуже правильно і розсудливо. Патрульні поліцейські міста Вінниці звертаються до громадян: якщо Ви опиняєтесь в такій чи подібній ситуації, одразу телефонуйте на «102». Це збільшує шанси того, що зловмисника затримають «по гарячих слідах».



Переглядів: 3080
Поширень: 0