Працівники поліції затримали 39-річного вінничанина, який підозрюється у вчиненні хуліганських дій із використанням пристрою для відстрілу гумових куль.

За попередніми даними, конфлікт між двома чоловіками, що перебували неподалік тролейбусної зупинки «Майдан незалежності» на вулиці Соборній, виник близько 19.30 години.

Очевидці суперечки зробили зауваження правопорушнику, який, перебуваючи у стані сп’яніння, чіплявся до перехожого. Після цього 39-річний чоловік дістав пристрій для відстрілу гумових куль «Форт» і намагався його перезарядити. В цей час, хлопець, який перебував неподалік помітив це та вибив пістолет з рук правопорушника.

На місце події люди викликали поліцію.

Чоловік був затриманий поліцейськими та доставлений до Вінницького відділу поліції для з’ясування обставини. З місця події вилучено пристрій для відстрілу гумових куль «Форт» та набої до нього.

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Таке правопорушення карається ув’язненням терміном від трьох до семи років.

Триває слідство.



Переглядів: 2949
Поширень: 0