Вчора оперативники карного розшуку затримали під час вчинення крадіжки з квартири 31-річного приїжджого з Горловки Донецької області. У зловмисника вилучено два підроблених паспорти, з допомогою яких він укладав договори найму житла подобово. Затриманого підозрюють у шести злочинах на території чотирьох областей.

За словами заступника начальника Вінницького міського відділу поліції Кирила Доценка, розшуковці реалізували отриману оперативну інформацію про те, що у Вінниці з’явився приїжджий злодій. Чоловік винаймав на добу пристойне житло та за цей час вивозив усе цінне майно.

Поліцейські затримали злодія на виході з квартири по вул. Стахурського. Зловмисник вже чекав на таксі зі спакованими речами - мікрохвильовою піччю, розібраним опалювальним котлом, кухонною витяжкою, набором посуду, білизною . В результаті злодія доставили до відділу поліції на поліцейській машині разом із речовими доказами. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Раніше затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Зловмисник підозрюється у шести крадіжках з квартир, вчинених у такий же спосіб на території Вінниці, Полтавської, Чернігівської та Кіровоградської областей.



Переглядів: 3584
Поширень: 0