В жовтні цього року делегація міста Вінниці представила туристичний потенціал регіону на щорічному Львівському міжнародному Форуму індустрії туризму та гостинності. У форумі взяли участь більше 130 підприємств, фірм та організацій з 8 країн світу – України, Албанії, Литви, Молдови, Польщі, Португалії, Туреччини та Угорщини

У відкритті форуму взяли участь директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі Іван Ліптуга, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський. Україну представили 18 областей, серед яких Вінницький, Львівський, Одеський, Херсонський, Миколаївський, Сумський, Харківський, Тернопільський, Хмельницький та інші.

Вінницю представили на Міжнародному Форумі індустрії туризму та гостинності

Вінниця була представлена відділом у справах молоді та туризму Вінницької міської ради та комунальним підприємством «Подільський туристично-інформаційний центр». Матеріали для участі у виставці надали Вінницький обласний краєзнавчий музей, Вінницький обласний художній музей, Національний музей-садиба М.І.Пирогова, громадські організації та туристичні підприємства.



Переглядів: 2626
Поширень: 0