Незабаром весь світ святкуватиме Хеловін, відомий ще як День всіх святих. Тенденція моторошних перевдягань та вирізьблення з гарбуза ліхтаря прийшла в Україну не так давно. Все ж, свято щороку набуває обертів і стає досить популярним серед молоді. Ми вирішили дізнатися ставлення вінничан до Хеловіну, та яким чином вони збираються його відмічати.

Як виявилося, думки жителів нашого міста категорично відрізняються. Одні вважають це свято гарним приводом, щоб зустрітись та повеселитись з друзями, а інші критично зауважують, що це свято «не наше».

- Я не розумію для чого це свято, тому що всі перевдягнені в страшилок здаються якимись неадекватними. – прокоментував вінничанин Віктор.

Натомість інший хлопець у відповідь зазначає, що Хеловін цікавий, адже можна піти в клуб, чи влаштувати власну вечірку, або ж ходити по вулицях розмальованим. Вінничанка Анжеліка Славська також буде святкувати День всіх святих у компанії колег, тому вже в пошуках професійного гримера.

- Ми щороку влаштовуємо в офісі костюмовану вечірку. Ніби дорослі люди, але це якось відволікає та розважає нас.

- А от мене дивує, що в нас більше тенденція святкування для дорослих, хоча в Америці в цей день діткам роздають цукерки, і свято по-суті для них. – коментує переселенець з Донецька Ринат.

Отож, вінничанам пропонують декілька варіантів святкування Хеловіну у місті. 30 жовтня о 12:00 з Майдану Незалежності стартує костюмований велопробіг для усіх бажаючих. Тут за найкращий костюм можна буде отримати подарунок.

29-30 жовтня у Дитячому центрі «Roshen» проходитиме квест для дітлахів у стилі «Аліса в Країні чудес». Як зазначають організатори, малеча зможе зустрітись з Білою та Червоною королевами, славнозвісним кроликом та божевільним Капелюшником. Тут також можна буде пройти майстер-клас з виготовлення цукерок. Головна умова – всі мають бути у страшенно-прекрасних костюмах.

Квест для дітлахів у стилі "Аліса в Країні чудес"

Також у Вінниці пройде декілька тематичних вечірок у клубах. 29 жовтня у «Амагамі» буде дискотека з визначенням найкращих костюмів, розіграшами призів та 2-годинного боулінгу за краще вбрання. 30 жовтня в нічному клубі «Планета Мода-Бар» також відбудеться захід у стилі «психлікарня», тому обов’язково потрібно продумати цікавий костюм.

Вечірка в стилі психлікарня, "Планета Мода-Бар"

У п’ятницю та суботу в клубі «Мандарин» розігруватимуть пляшку віскі за найоригінальніший образ. 31 жовтня у «Feride Plaza» відбудеться студентська костюмована вечірка.

Костюмована студентська вечірка у «Feride Plaza»

Цікаву тематичну акцію організовують у Центрі переливання крові. Тут ви можете зробити добре діло та допомогти врятувати комусь життя, але для зацікавлення вінничан коридорами курсуватимуть різні страшні створіння, з якими можна буде сфотографуватись.

Тематична акція у Центрі переливання крові

Трохи з запізненням, але все-одно тематично відбудеться автопробіг у хеловінських костюмах. 5 листопада ГО «VinForsage» вирішили знову нагадати вінничанам про День усіх святих. Близько 15 автомобілів у колоні будуть прикрашені химерними пристосуваннями, а водії також змагатимуться за найкраще святкове вбрання. Збираються автомобілісти виїжджати о 13:00 від ТЦ «Фуршет» поруч з Західним автовокзалом, а прямуватимуть у сторону Центрального універмагу та водонапірної вежі.

Автопробіг у хеловінських костюмах ГО «VinForsage»

Ось так химерно і різноманітно зможуть відсвяткувати вінничани Хеловін. Поки є ще час і можливості, можна придумати собі креативний костюм, який принесе безліч нагород на одному з тематичних заходів. 



Переглядів: 5047
Поширень: 0