Управління транспорту, зв'язку й енергетики Вінницької міської ради оголосило переможців конкурсу, оголошеного 24 лютого, зі здійснення перевезень пасажирів на 19 з 24 автобусних маршрутах міста в режимі маршрутного таксі.
    Про це повідомив начальник управління Юрій Іорданов.
    З його слів, з 10 учасників конкурсу 6 одержали право протягом 3 років перевозити пасажирів на 22 міських маршрутах.
    Іорданов додав, що переможцями конкурсу стали ТОВ Вінбус (Вінниця) на 11 маршрутах, ВАТ Автобусний парк на 4 маршрутах і 4 приватних підприємців-власників маршрутних мікроавтобусів акредитованих у системі УкрСЕПРО.
    Він уточнив, що на 5 маршрутах конкурсна комісія не визначила переможців, і ці маршрути будуть повторно виставлені на конкурс 15 квітня.
    Виконавчий комітет Вінницької міської ради 24 лютого оголосив конкурс серед перевізників пасажирів на право здійснювати перевезення на 24 автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі.

    Маршрутними перевезеннями у Вінниці займаються 286 приватних підприємців й 2 автопідприємства, які перевозять пасажирів 342 транспортними засобами (автобусами й мікроавтобусами) на 36 міських маршрутах.
    Крім того, пасажирські перевезення у Вінниці здійснюють трамваї й тролейбуси. На маршрутні таксі доводиться близько 10-14% пасажирських автоперевезень. Загальний пасажиропотік міського транспорту становить 150 млн. чоловік за рік.

Українські новини


Переглядів: 2322
Поширень: 0