Вчора у Вінниці відбулась Спеціальна олімпіада України, у ній взяли участь діти з інтелектуальною недостатністю з 8 областей. 52 маленьких учасника разом з батьками взяли участь у естафетах, спортивних конкурсах, в яких їх активно підтримували вінницькі патрульні поліцейські.

«Велике щастя робити такі заходи для діток з ментальними порушеннями, адже у знак вдячності ми отримуємо безліч посмішок, радості, і це – безцінно. А сім’ї, які виховують таких діток, раді кожній їхній маленькій перемозі» - зазначає заступник директора центру соціальних служб Євгеній Косарєв.

Діти з восьми областей України побували у Вінниці на Спеціальній олімпіаді

Акція відбулася завдяки Вінницькому міському центру соціальних служб ля сім'ї, дітей та молоді, Благодійному фонду «Центр соціалізації та реабілітації дітей з аутизмом та іншими розладами «Розвиток», БФ «Аланта», Головному управлінню Державної фіскальної служби у Вінницькій області, Комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської Ради, Автошколі «Лідер», ТОВ «Авіс», патрульної поліції м. Вінниці.

Діти з восьми областей України побували у Вінниці на Спеціальній олімпіаді

Всі учасники отримали призи та подарунки від спонсорів, пострибали на батутах «Дитячої планети», розважилися на інших атракціонах та покоштували смаколики у ресторані ТК «ШОК».



Переглядів: 3220
Поширень: 0