В суботу, у Вінниці завершилися осінні сільськогосподарські ярмарки. Загалом протягом жовтня-листопада відбулося сім ярмарків, під час яких було реалізовано продукції на 24 мільйони гривень.

За словами першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка, який взяв участь у закритті ярмаркового сезону, свою продукцію реалізовували 350 виробників із Вінницької області.

За час осінніх ярмарків вінничани скупилися на  24 мільйони гривень

За час осінніх ярмарків вінничани скупилися на  24 мільйони гривень

За час осінніх ярмарків вінничани скупилися на  24 мільйони гривень

«Це сьомий заключний сільськогосподарський ярмарок. 350 виробників Вінницької області реалізували продукції на 24 мільйони гривень» - відмітив Андрій Гижко, - «За цих сім ярмарків майже 80 тисяч покупців взяло у них участь. Ціни, у порівнянні з минулим роком - майже не змінились, на деяку продукцію навіть дешевші. Фактично за останні три роки ціна картоплі, моркви, капусти, це ті основні продукти, які купують на сільськогосподарських ярмарках, взагалі не змінилася . Картопля, морква – в ціну 2 гривні, що на межі рентабельності. Але аграрії їдуть на ярмарку. Кожного разу ми рекомендували товаровиробникам, щоб ціни були нижчі на 10% від тих, які є на ринку “Привокзальний” він вважається оптовим і дійсно ціни на 10-15% дешевше”, - каже Андрій Гижко.



Переглядів: 3154
Поширень: 0