Оперативники Вінницького відділу поліції затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні пограбування. У 23-річної дівчини молодики силою відібрали сумку та ювелірні прикраси.

7 листопада до поліції з повідомленням про пограбування звернулась вінничанка. Близько 21.40 на вулиці Дубовецькій двоє невідомих, застосувавши силу, забрали в неї сережки, дві обручки та сумку.

Як розповів заступник начальника відділу Вінницького відділу поліції Олександр Остачинський, оперативники, провівши комплекс розшукових заходів, встановили зловмисників, причетних до скоєння пограбування та затримали їх. Ними виявились двоє вінничан віком 25 та 27 років, які були раніше судимі за скоєння майнових злочинів.

Забравши цінності, зловмисники викинули сумку потерпілої, а ювелірні прикраси здали в ломбард. Речові докази працівники поліції вилучили.

Один зловмисник затриманий в процесуальному порядку, питання про обрання запобіжного заходу іншому правопорушнику вирішується в суді. Зараз правоохоронці перевіряють їх причетність до аналогічних злочинів.

Слідчим відділом поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне зловмисникам загрожує до 6 років обмеження волі.



Переглядів: 2392
Поширень: 0