Сьогодні близько 6-ї години ранку на «102» подзвонив чоловік і повідомив, що невідомі особи вимагають гроші в учня. Зі слів потерпілого, п’ятеро чоловіків підійшли до нього на вулиці Сергія Зулінського та відібрали грошові кошти у розмірі 70 гривень. Більше того, погрожуючи фізичною розправою, вони змусили хлопця викликати таксі, на борту якого разом із потерпілим дістались до найближчого ломбарду. Самі залишились чекати на вулиці, а хлопцеві наказали піти і обміняти свій телефон на грошові кошти, які опісля віддати їм.

Зайшовши до приміщення ломбарду, потерпілий розповів про ситуацію її працівнику, який натиснув кнопку екстреного виклику. На місце прибула поліція охорони та патрульна поліція, однак п’ятеро чоловіків на той час уже встигли втекти.

Патрульні поліцейські взяли заявника на борт службового автомобіля та відправились на пошуки зловмисників. На вулиці Гонти одного із них вдалось затримати. В цей час ще один екіпаж патрульних затримав 2-х підозрюваних на вулиці Сергія Зулінського. Чоловіки намагались втекти, однак інспектори їх наздогнали та одягнули кайданки. Ще 2-х правопорушників затримала охорона.

Вінницькі патрульні затримали молодиків, які вимагали гроші в учня ПТУ

Усіх 5-х зловмисників доставили до відділку поліції та передали слідчим, які встановлюватимуть подальші обставини справи.



Переглядів: 3173
Поширень: 0