КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» повноцінно розпочало опалювальний сезон, до того ж, теплоносій подали споживачам раніше традиційного 15 жовтня, з урахуванням показників зниженої температури. Теплове господарство доклало максимум зусиль, аби всі заплановані роботи були виконані у міжопалювальний сезон згідно із запланованим графіком, а вінничани вчасно отримали послуги з теплопостачання.

Зрозуміло, що тарифи на комунальні послуги відчутно здорожчали. Навіть ті, хто раніше платив справно, нині мають труднощі з оплатою. Але варто пам’ятати, що борги не списуються, вони залишаються за особовим рахунком квартири, поки це помешкання буде існувати.

Станом на початок листопада населення заборгувало підприємству понад 34 млн. грн.  Хочемо наголосити, що попри фінансові труднощі, потрібно сплачувати за отримані послуги вчасно. Зважаючи на лояльні умови, які дозволяють частині населення отримати субсидію, а іншим -  сплачувати за теплопостачання частинами (50% від суми одразу, решту 50% - зможете сплатити у міжопалювальний період), все ж таки необхідно вчасно розраховуватися. Адже, нині теплове господарство несе 100%-ві витрати на придбання природного газу, електроенергії та води для забезпечення послугами гарячого водопостачання та тепловою енергією.

Дорогі наші споживачі, вирішувати питання з Вашими боргами і нашими фінансовими проблемами, крім нас з Вами нікому! Ми надаємо вам якісний теплоносій та гаряче водопостачання. Ми ж самі живемо в будинках, які ми ж обслуговуємо. Так само сплачуємо за новими тарифами. Давайте йти на зустріч один одному і використовувати всі можливості з обох сторін, щоб розплатитися з боргами. Не ставтеся до нас вороже, не тільки ми Вам, весь час, щось повинні, а й Ви нам теж. Ми чекаємо Вас у себе в абонентському відділі для реструктуризації, якщо немає можливості заплатити всю суму боргу. А якщо є така можливість – обов’язково заплатіть! Не варто нехтувати своїми обов’язками!



Переглядів: 3028
Поширень: 0