Протягом доби в зв’язку з погіршення погоди на території області стались декілька дорожньо-транспортних пригод за участі вантажних автомобілів з матеріальним збитком.

ДТП на Вінниччині

ГУНП у Вінницькій області нагадує водіям: за складних погодних умов водіям необхідно неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними.

Слідкуйте за технічним станом автомобіля, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки).

ДТП на ВінниччиніДТП на Вінниччині

З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

ДТП на ВінниччиніДТП на Вінниччині

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу наряд поліції або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

Не забувайте стежити за повідомленням у ЗМІ щодо стану проїзду дорогами країни. Під час ускладнення погодних умов по можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті.



Переглядів: 5961
Поширень: 0