Працівники четвертого управління Департаменту протидії наркозлочиності Національної поліції України в ході перевірки оперативної інформації затримали 30-річного вінничанина, який виготовляв у власному помешканні наркотичні та психотропні речовини.

Працівникам поліції надійшла оперативна інформація, що у власній квартирі місцевий житель виготовляє наркотичну речовину. 11 листопада інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного.

Вінничанин влаштував у своїй квартирі нарколабораторію

У квартирі 30-річного вінничанина, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, поліцейські вилучили наркотичну речовину канабіс вагою 70 грам, 20 грам амфетаміну, ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини білого кольору, а також колби з залишками порошкоподібної речовини, за допомогою яких зловмисник виготовляв психотропні речовини.

Вінничанин влаштував у своїй квартирі нарколабораторію

Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За таке правопорушення передбачено обмеження волі на строк до 8 років.



Переглядів: 2643
Поширень: 0