У вівторок, 22 листопада, поруч із аеропортом «Вінниця» обмежать рух транспорту та людей у зв’язку із проведенням тактико-спеціального навчання з антитерористичної тематики.

Навчання будуть відбуватись відповідно до плану основних організаційних та практичних заходів роботи координаційної групи Антитерористичного центру при УСБУ у Вінницькій області.

До навчань приєднаються сили і засоби головних управлінь Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області, управлінь Служби безпеки України, Державної пенітенціарної служби, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації у Вінницькій області, Командування та окремих військових формувань Повітряних Сил Збройних Сил України, головного відділу військової контррозвідки Департаменту контррозвідки СБУ, Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку, в/ч 3008, 3028 Національної гвардії України, Могилів-Подільського прикордонного загону, Управління патрульної поліції у м. Вінниця, структурні підрозділи Вінницької облдержадміністрації та Вінницької міської ради.

Головна мета навчань – отримання досвіду в підготовці та проведенні антитерористичної операції на об’єктах авіаційного транспорту.



Переглядів: 3760
Поширень: 0