У Вінниці невідомі молодики вирішили чи то помститися за нерозділене кохання, чи просто перевірити реакцію жителів нашого міста досить дивним вчинком. У одній з груп соцмережі «Вконтакті» було виставлено пост зі словами: «Поламали долі мінімум 100 закоханим, кохання крепке, як замки китайські, стосунки заважили на 18 кг», а також додали фото свого вчинку.

Нагадаємо, що з 2012 року центральний міст став місцем для закоханих, де вони символічно скріплювали своє кохання.

Реакція підписників на висвітлену подію була неоднозначною. Одні вважають ситуацію досить комічною, а інші засуджують хлопців, які вирішили підзаробити чи стати популярними таким чином.

Вандалізм чи креатив? У Вінниці молодики позрізали замки закоханих

- Ці замки взагалі комусь заважали? Що тут крутого? Крадуть замки, розклади транспорту, вивіски ламають. – прокоментував Андрій Логачов.

- Свободу хлопцям здобувають! Так тримати. – написав під опублікованим Влад Романець.

- Хлопці вам що уваги мало? В мене таке відчуття, наче це зроблено без будь-якого доброго чи злого наміру. Просто декілька недолюблених в соціумі людей спробували звернути увагу на себе. Думали наберете тисячі лайків та репостів? Не вийшло щось. Хоча негативна реакція - це теж реакція. Так, що можна сказати: ви добились результату. Надалі зробіть щось корисне для суспільства. – зауважила Тетяна Федотова. 

Вандалізм чи креатив? У Вінниці молодики позрізали замки закоханих

- Сила є – розуму не треба!  - написав Вадим Осадчий.

- Це зовсім не активісти, які турбуються виглядом міста. Тим більше, активісти обличчя не приховують і не роблять це вночі! – коментує Наталія Оранська.

Дискусія під постом отримала понад 60 коментарів. Справжні наміри хлопців навряд чи вдасться дізнатися без реакції відповідних органів. Але чи є такий вчинок вандалізмом, і куди «креативні» вінничани подінуть 18 кг замків?



Переглядів: 3928
Поширень: 0