В ніч з 19-го на 20-те листопада близько 3-ї години на проспекті Юності патрульні поліцейські зупинили автомобіль Nissan, який рухався без переднього бампера та небезпечно маневрував. Як виявилось, за кермом автівки знаходився 17-річний хлопець, поруч сидів його батько, а ззаду - ще 2-є їхніх друзів. Всі четверо мали ознаки алкогольного сп’яніння. В салоні автомобіля патрульні також помітили пляшку від алкоголю.

Неповнолітнього водія та його батька інспектори доставили до медичного закладу для освідування, яке й підтвердило, що обоє були нетверезими. Рівень алкоголю в крові водія становив 1,85 проміле, в крові власника машини – 2,58 проміле.

На проспекті Юності нетверезий батько посадив за кермо авто свого неповнолітнього п'яного сина

На хлопця патрульні склали 2 адміністративні протоколи: за ст. 130 КУпАП (керування ТЗ у стані сп’яніння) та за ч. 2 ст. 126 КУпАП, оскільки за браком років юнак не мав права керувати транспортним засобом. На його батька полісмени також склали протокол за ст. 130 КУпАП за те, що він дозволив своєму неповнолітньому синові сісти за кермо напідпитку.

За вихідні патрульні зафіксували 19 випадків керування вінничанами автомобілями у нетверезому стані. Вкотре нагадуємо водіям, щоб не ризикували своїм життям та здоров’ям, а також життям та здоров’ям оточуючих!



Переглядів: 3476
Поширень: 0