У третю неділю листопада відзначають Всесвітній день пам’яті жертв ДТП. У зв’язку з цим, вінницькі водії вчетверте долучилися до пам’ятної акції. Учасниками стало 36 автомобілів клубів VinForsage, Streeter, Drive2Vinnitsa, Бойова класика.

Стартувала колона о 13.30 від Західного автовокзалу через вул. Келецьку — Пирогова — Соборну до Будинку офіцерів. Кожен автомобіль був позначений символічною наліпкою у вигляді квітки, що кровоточить.

- Це міжнародний логотип, що розроблений спеціально для цієї акції в усіх країнах. Не  зважаючи на те, що квітка виглядає криваво, вона символізує надію, оскільки не має   пари. – розповів організатор вінницького заїзду Ігор Редько.

Супроводжували автоколону два екіпажі поліції.  Організатори відзначають, що завдяки злагодженій роботі правоохоронців, колоні вдалося вчасно приїхати до місця призначення. На завершення акції учасники одночасно ввімкнули звукові сигнали. Таким чином вшанували пам’ять жертв ДТП та привернули увагу перехожих до проблем з аварійністю на дорогах.

Квітка, що кровоточить стала символом акції до Дня пам’яті жертв ДТП

- Ми хотіли б привернути увагу не лише до людей, які були травмовані чи загинули у ДТП, а також закликати водіїв і пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху.  – прокоментував учасник заїзду Роман Пелін.

Квітка, що кровоточить стала символом акції до Дня пам’яті жертв ДТП

Квітка, що кровоточить стала символом акції до Дня пам’яті жертв ДТП

Також 18 грудня організатори автозабігу планують поїхати в дитячі будинки, щоб завезти «миколайчики» дітям. Небайдужих вінничан запрошують долучитися до благодійної акції. За деталями звертайтесь до Ігора Редька.



Переглядів: 3276
Поширень: 0