Оперативники вінницької поліції в Кам’янці-Подільському розшукали керманича автомобіля, який став учасником автопригоди, у якій постраждав 17-річний підліток. Чи залишив чоловік потерпілого в небезпеці – з’ясує слідство.

26 листопада у Вінниці по вулиці Хмельницьке Шосе в дорожньо-транспортній пригоді було важко травмовано 17-річного підлітка. Попередньо встановлено, що хлопець перетинав проїзну частину дороги у невстановленому місці та потрапив під колеса одразу двох автомобілів. На нього було скоєно дотичний наїзд автомобілем «Опель Астра» та подальший вторинний наїзд автомобілем «БМВ».

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, за записами камер відеоспостереження працівники поліції встановили напрямок руху автомобіля «Опель» та розшукали водія у місті Кам’янець – Подільський Хмельницької області. Зараз автомобіль оглянутий та поміщений на арештмайданчик. Для встановлення всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди слідчими в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст.286 КК України призначено ряд експертиз.

З урахуванням проведених слідчих дій та висновків експертиз, буде надана юридична оцінка поведінці водія, щодо наявності в його діях ознак кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.135 КК України (залишення в небезпеці) та ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років.



Переглядів: 2894
Поширень: 0