У рамках програми ПОЛіС (Поліція і Спільнота) 29 листопада у Вінницькій обласній бібліотеці імені Тімірязєва відбулася зустріч школярів молодших класів з офіцерами патрульної поліції під назвою «Подорож у країну Дорожніх знаків».

Патрульні провели з учнями бесіду, під час якої розповіли про правила безпечної поведінки на дорозі, наголосили про необхідність дотримання правил дорожнього руху як школярами, так і дорослими. Крім того, поліцейські надали практичні поради, як діяти в різних ситуаціях, зокрема, якщо дитина загубилась, коли до неї звертається незнайомець або ж є загроза її життю чи здоров’ю.

Інспектори із задоволенням відповіли на безліч запитань школярів, розповіли про особливості роботи патрульних та цікаві випадки під час несення служби. Також у рамках заходу працівники бібліотеки познайомили школярів з можливостями тривимірного друку та показали роботу 3D-принтера.

Вінницькі патрульні разом з школярами здійснили «Подорож у країну Дорожніх знаків»

На згадку про зустріч діти отримали закладки, листівки, магніти, інші сувеніри з символікою патрульної поліції та браслети, надруковані за допомогою 3D-принтера. Патрульна поліція дякує співробітникам бібліотеки та міжнародній організації «IREX» за допомогу у проведенні зустрічі та прекрасну атмосферу.



Переглядів: 2595
Поширень: 0