Вінницькі патрульні поліцейські спільно зі слідчо-оперативною групою вінницького відділу поліції у одному з під’їздів будинку на вулиці Грибоєдова затримали квартирного крадія. Зловмисник, зламавши серцевину замка викрав з квартири вінничанина золоту каблучку.

До поліції надійшло повідомлення від вінничанина про те, що невідома особа на вулиці Грибоєдова намагається зламати замок у вхідних дверях сусідньої квартири. Патрульні поліцейські, які прибули на виклик, затримали зловмисника у під’їзді будинку, коли він намагався втекти, та викликали слідчо-оперативну групу.

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, затриманим виявився 32-річний житель Луганської області. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та хуліганство. У правопорушника поліцейські вилучили відмички.

Зараз правоохоронці встановлюють причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Затриманим загрожує до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2964
Поширень: 0