Під час виконання робіт з теплоізоляції КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» були зафіксовані акти вандалізму.

З метою покращення послуг з теплопостачання КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» виконує роботи із заміни ізоляційного покриття надземних (повітряних) трубопроводів великих діаметрів. Використовується ізоляційне покриття з ефективними теплоізоляційними матеріалами та низьким коефіцієнтом теплопровідності.

Заміна ізоляції передбачає зняття аварійного покриття, нанесення гідроізоляційного покриття на поверхню труб з наступною ізоляцією двома шарами пінополіуретану. Нанесені шари ізоляції захищені від зовнішніх опадів покриттям із фольгаізолу.

У Вінниці невідомі пошкодили ізоляційне покриття трубопроводу

Зараз тривають роботи із заміни теплоізоляційного покриття труб на території насіннєвого заводу, що по вул. Лебединського, та  проводяться роботи з теплоізоляції ділянки з надземним трубопропроводом, що проходить вздовж залізничного полотна в районі вулиці Могильчака.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» застосовує всі необхідні ресурси, аби заплановані роботи виконувати вчасно. Але під час виконання робіт трапляються випадки вандалізму. Так, невідомі зірвали 6 метрів першого шару ізоляційного покриття на території ділянки в районі вулиці Могильчака вздовж залізничного полотна. Це сталося в ніч з 30 листопада на 1 грудня. Такі ситуації ускладнюють роботу підприємства, адже це тягне за собою додатковий час для роботи та фінансові витрати. Сума нанесених збитків -  приблизно 9 тисяч гривень.

Так, станом на 2 грудня на території насіннєвого заводу, що по вул. Лебединського замінено 460 метрів ізоляційного покриття труб. Дана тепломережа є теплопостачальною артерією від ТЕЦ-1. Протяжність трубопроводів тепломережі  - 1400 метрів, діаметр  - 273 мм. До 10.12.2016 планується завершити всі роботи на даній ділянці.

У Вінниці невідомі пошкодили ізоляційне покриття трубопроводу

Також проводяться роботи з теплоізоляції ділянки з надземним трубопропроводом діаметром 530 мм від ТЕЦ-1, що проходить вздовж залізничного полотна. Протяжність ділянки - 800 метрів. Станом на 2 грудня прокладено 630 метрів першого ізоляційного шару, залишилося ще 170 метрів. Всього має бути три шари покриття. Роботи планують завершити до кінця місяця.

Загалом до кінця року планується заміна теплоізоляційного покриття на трубах протяжністю 2200 метрів. Роботи здійснюються за кошти КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго». Вартість  – близько 2 млн гривень.

Виконання даних робіт дає можливість покращувати якість послуг, зменшуючи втрати теплової енергії.



Переглядів: 2695
Поширень: 0