В ніч з 2-го на 3-є грудня патрульні поліцейські Вінниці виявили 7 випадків керування автомобілем у стані сп’яніння. Погіршення погодних умов та ожеледь на дорогах не завадили нетверезим водіям сісти за кермо. На усіх них інспектори склали адміністративні протоколи за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння). Не обійшлося й без курйозів.

Близько 4-ої ранку на вулиці Київській інспектори помітили автомобіль Volkswagen, у якого не працював задній габаритний ліхтар. Під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження обстеження водій категорично відмовився у присутності двох свідків. Патрульні склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП, а автомобіль передали тверезому водію.

Близько 6-ої години ранку інший екіпаж патрульних за порушення ПДР зупинив автомобіль, за кермом якого знаходився той же нетверезий водій. І хоча керманич заперечував свій стан та відмовився від медичного обстеження, інспектори знову склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Вінницькій поліцейські двічі за ніч зупиняли одного і того ж п'яного вінничанина

Патрульна поліція Вінниці вкотре закликає водіїв не сідати за кермо напідпитку! Не наражайте на небезпеку себе та оточуючих.



Переглядів: 2744
Поширень: 0