Працівники управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції Вінниччини зустрілися з учнями сьомих та восьмих класів ЗОШ №3. Поліцейські розповіли підліткам про їх права та обов’язки, про відповідальність за вчинення правопорушень, продемонстрували зразки зброї вибухонебезпечних предметів та порадили, як поводити себе у разі їх виявлення.

7 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права працівники управління превентивної діяльності зустрілись з учнями 7-8 класів вінницької ЗОШ №3. Працівники ювенальної превенції розповіли підліткам про їх права та обов’язки, про види адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень.

Учням 3-ї школи поліцейські розповіли, як поводитись із небезпечними знахідками

Працівники батальйону особливого призначення «Вінниця» та вибухотехнічної служби показали школярам зразки вибухонебезпечних предметів, розповіли як поводити себе у разі виявлення таких знахідок, аби вони не призвели до травмувань, каліцтв та летальних наслідків. Учні побачили, як виглядають тротилові шашки, гранати ГРД-5 та Ф-1, електродетонатори, вибухові пристрої, що знаходяться на озброєнні військових.

Учням 3-ї школи поліцейські розповіли, як поводитись із небезпечними знахідками

Поліцейські розповіли школярам про призначення та види спеціальних засобів, які вони використовують у своїй службовій діяльності. Учні приміряли на себе бронежилети, шоломи, каски, потримали у руках щит та гумовий кийок.

Учням 3-ї школи поліцейські розповіли, як поводитись із небезпечними знахідками

Бійці батальйону «Вінниця», які з початку антитерористичної операції несуть службу на сході країни, показали дітям квадрокоптер – безпілотний літальний апарат, що використовується для розвідки.



Переглядів: 3045
Поширень: 0