Вчора, близько 14-ої години патрульним надійшов виклик про ДТП на проспекті Коцюбинського. Прибувши на місце події, інспектори виявили автомобіль Toyota з пошкодженнями заднього бампера, іншого авто на місці не було. Водій пояснив, що залишив автомобіль та відійшов у справах, а коли повернувся, спершу навіть нічого не помітив, але на лобовому склі була записка від свідка події, в якій було вказано, що здійснив ДТП автомобіль Skoda, його колір та фрагмент номерного знака.

Спільно з працівниками сектору розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, патрульні вже за годину знайшли правопорушника. Водій спершу заперечував свою причетність до ДТП та навіть залучив у свідки свого друга, який підтверджував його невинуватість.

Поліцейські оперативно знайшли винуватця ДТП. У пошуку допомогла записка на лобовому склі від свідка аварії

Працівники поліції здійснили виїзд на місце скоєння пригоди, оглянули автомобіль на наявність пошкоджень, переглянули відео з камер спостереження. Було встановлено, що саме автомобіль Skoda, рухаючись заднім ходом допустив зіткнення та зник з місця події.

На водія були складені адміністративні матеріали за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна) та за ст. 122-4 (залишення місця ДТП).

Поліцейські оперативно знайшли винуватця ДТП. У пошуку допомогла записка на лобовому склі від свідка аварії

З початку роботи патрульної поліції Вінниці від 22-го лютого по 1-ше грудня 2016 року зафіксовано 190 випадків залишення місця ДТП учасниками дорожнього руху. Працівники сектору розшуку спільно з патрульними виявили та задокументували 164 випадки, ще 26 знаходяться у стадії опрацювання.

Патрульна поліція Вінниці дякує небайдужим громадянам м. Вінниці та нагадує про відповідальність за залишення учасниками дорожнього руху місця ДТП, до якого вони причетні.



Переглядів: 3520
Поширень: 0