Вчора, близько 19-ої години, екіпаж патрульних прямував на виклик. На перехресті вулиць Скалецького та Князів Коріатовичів вони помітили автомобіль Peugeot, водій якого, не впоравшись з керуванням, на очах у патрульних в’їхав у дорожнє огородження.

Інспектори одразу підбігли до автомобіля, щоб допомогти водію та пасажирам. За кермом знаходилася жінка, яка намагалася продовжити рух, незважаючи на поліцейських, тому останні були змушені заблокувати Peugeot службовим автомобілем. Під час спілкування, патрульні помітили у 33-ох річної жінки ознаки алкогольного сп’яніння. Кермувальниця поводила себе агресивно, намагалася вирвати із рук патрульних документи та заперечувала факт сп’яніння. Від проходження обстеження вона категорично відмовився у присутності двох свідків.

На вул. Князів Коріатовичів нетвереза жінка за кермом "Пежо" врізалася в огорожу

В автомобілі знаходились двоє малолітніх дітей, які, на щастя, ушкоджень не зазнали.

Як виявилось, для жінки це вже не перший випадок керування автомобілем у стані сп’яніння. Патрульні склали адміністративні матеріали за ч.2 ст. 130 (повторне протягом року керування у стані сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна), ст. 139 (пошкодження дорожніх споруд) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП, оскільки у водія не виявилося страхового полісу.
Патрульна поліція Вінниці наголошує – не сідайте за кермо напідпитку! Не наражайте на небезпеку себе, своїх рідних та оточуючих!



Переглядів: 2512
Поширень: 0