У листопаді 2016 року, в рамках реалізації міського проекту «Діти-дітям», служба у справах дітей Вінницької міської ради запропонувала учням та студентам професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації міста Вінниці долучитися до акції «Подаруй дитині іграшку».

Дана акція була започаткована волонтерами, які хотіли привітати з Днем Святого Миколая дітей із зони проведення АТО. Юні вінничани з радістю взяли участь у такій корисній справі. У своїх навчальних закладах діти організували збір новорічних і м’яких іграшок, коштів на їх придбання, брали участь у проведенні благодійних ярмарок, кошти з яких направили для придбання іграшок.

Особливо служба у справах дякує дітям з таких навчальних закладів міста як Вінницький обласний гуманітарно-педагогічний коледж, Вінницький транспортний коледж, Вище міжрегіональне професійне училище, Центр професійно-технічної освіти пререробної промисловості, які проявили небайдужість та ініціативу у добрій справі.

Маємо надію, що зібрані дітьми Вінниці ялинкові прикраси та іграшки зможуть подарувати свято малюкам, які у цей непростий час проживають у зоні проведення АТО.



Переглядів: 2902
Поширень: 0