Вчора, близько 22-ї години патрульні отримали виклик про те, що на перехресті вулиць Пирогова та Комарова на пішохідному переході стоїть авто з увімкненою аварійною світловою сигналізацією.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили заявника, який повідомив, що разом з друзями їхав на автомобілі, як раптом автомобіль Volkswagen, що рухався попереду, зупинився прямо посеред дороги. Коли молоді люди підійшли до авто, побачили, що водій знаходиться в стані сп’яніння. Вони одразу викликали поліцію та заглушили двигун автомобіля.

На момент прибуття патруля, водій зачинився в своєму авто та заснув. Інспектори разом з небайдужими громадянами розбудили кермувальника, той дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду відмовився у присутності свідків.

У Вінниці нетверезий водій заснув за кермом прямо на пішоходному переході

Під час перевірки особи, було встановлено, що водій уже не вперше сідає за кермо напідпитку. Крім того, встановили, що наразі громадянин позбавлений права керування судом. Патрульні склали на водія протокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування у стані сп’яніння), винесли постанову за ч.3 ст.126 КУпАП (керування особою, позбавленою такого права). Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

У Вінниці нетверезий водій заснув за кермом прямо на пішоходному переході

Всього за нічну зміну з 10-го на 11-е грудня патрульні виявили 5 випадків керування водіями у стані сп’яніння, причому 2 з них повторно протягом року.



Переглядів: 2509
Поширень: 0