Оперативники карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини під час вчинення злочину затримали літнього кишенькового крадія. На очах поліцейських на зупинці громадського транспорту 70-річний чоловік витягнув гаманець з сумки жінки.

Жертвою кишенькового злодія стала 30-річна жінка. На зупинці громадського транспорту поблизу муніципального ринку зловмисник непомітно з сумки жінки викрав гаманець з грошима в сумі 300 гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку затримали літнього правопорушника та повернули гаманець потерпілій.

Затриманим виявився 70-річний громадянин Росії. 28 років свого життя він провів за гратами, де відбував покарання за вчинення крадіжок.

Літній правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). За таке правопорушення передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 1930
Поширень: 0