Вчора, близько 11 години, патрульні отримали виклик про ДТП на Хмельницькому шосе на території одного з магазинів. Заявниця, 30-літня жінка, пояснила, що припаркувала автомобіль Nissan та пішла у справах, а коли повернулася – виявила механічні пошкодження та викликала поліцію.

Інспектори опитали можливих свідків пригоди, але ніхто не бачив як сталася аварія. На одній із камер відеонагляду магазину було помітно, що якийсь автомобіль, рухаючись заднім ходом, здійснює зіткнення з автомобілем заявниці, але яке саме авто на відео не видно. Полісмени перевірили відеокамери закладів, які знаходяться поблизу та на одній з них побачили, що ДТП здійснив вантажний автомобіль Mercedes-Benz. Опитавши працівників, з’ясували можливе місцезнаходження вантажівки.

Завдяки камерам відеоспостереження патрульні знайшли вантажівку, яка "стукнула" Nissan на парковці

Врешті патрульні знайшли транспортний засіб та розшукали водія, який спершу заперечував сам факт ДТП, а потім сказав, що не відчув як здійснив зіткнення.

Завдяки камерам відеоспостереження патрульні знайшли вантажівку, яка "стукнула" Nissan на парковці

Інспектори склали на 28-річного чоловіка протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна) та за ст. 122-4 (залишення місця ДТП).



Переглядів: 2289
Поширень: 0