- Це останній МАФ у парку, який зноситься за приписом прокурора, - зазнаає заступник міського голови Володимир Слишинський. - В зв"язку з тим, що власниця добровільно не провела демонтаж, це зараз роблять комунальні служби. Вона також відмовилась забрати товар, тож проводиться опис і все передається на зберігання. Власниця повідомлена про те, що може в будь-який момент забрати товар.

МАФ

У 2005 році Ленінським судом розглядалась кримінальна справа про звинувачення колишнього керівництва ЦПКіВ в укладені угод з підприємцями, внаслідок яких парку і територіальній громаді були нанесені збитки. Одним із пунктів звинувачення було укладення угоди з громадянкою Катериною Пухальською. На підставі рішення суду була застосована амністія до керівнитцва парку, але в адресу вінницької міської ради була винесена окрема ухвала з вимогою припинити це порушення. Крім того, прокуратурою Вінницької області було направлено відповідний припис.

За словами Володимира Слишинського, у центральному парку залишились лише ті торговельні заклади, які тут існували ще за радянських часів. Торгівля морозивом та солодкою у ватою у парку буде збережена. Крім того, як каже заступник мера, на черзі демонтаж ще трьох самовільно встановлених МАФи на території Вінниці.


Переглядів: 3038
Поширень: 0