Працівники поліції затримали двох молодиків, які вночі напали на перехожого. Застосувавши фізичну силу, та, погрожуючи предметом схожим на пістолет, вони відібрали у потерпілого мобільний телефон та планшет. Один з затриманих – неповнолітній.

25 грудня до поліції з заявою про пограбування звернувся 19-річний вінничанин. За словами заявника, близько 23.45 в м. Вінниці на вул. Л.Ратушної на нього напали двоє молодиків віком до 20 років. Застосувавши фізичну силу, та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, нападники відібрали у потерпілого мобільний телефон «Nokia» та планшет «Lenovo».

На вул. Лялі Ратушної двоє підлітків з іграшковим пістолетом обікрали вінничанина

Підозрюваних у вчиненні цього злочину затримав екіпаж патрульної поліції та передав працівникам вінницького відділу поліції. Затриманими виявились 16 та 18-річні односельці з Липовецького району. Відібрані речі вони повернули і зізнались, що пістолет, з яким вони напали на потерпілого – іграшковий. Його вони викинули у смітник.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні розбійного нападу. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений групою осіб). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення.



Переглядів: 2329
Поширень: 0