28 грудня в м. Вінниці працівники поліції у гаражі 28-річного вінничанина виявили три полімерні ємності зі спиртовмісною рідиною невідомого походження. Від будь-яких пояснень щодо походження та мети зберігання виявленого спирту власник гаража відмовився.

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання м. Вінниці працівники Управління захисту економіки у Вінницькій області спільно з поліцейськими Вінницького відділу поліції в приміщенні гаражу одного з кооперативів у районі Старого міста виявили полімерні бочки з трьомастами літрами спирту невідомого походження.

Власником гаража виявився 28-річний вінничанин. Від будь-яких пояснень щодо походження та мети зберігання виявленого спирту він відмовився.

Вінничанин зберігав у своєму гаражі три столітрових діжки спирту невідомого походження

Виявлена прозора рідина з характерним запахом спирту вилучена.

В діях чоловіка вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі від однієї до двох тисяч неоподаткованих мінімумів доході громадян).

Вилучений спирт та зібрані матеріали направлені в фіскальну службу для подальшого розслідування.



Переглядів: 2358
Поширень: 0