Про результати забезпечення публічної безпеки і порядку під час новорічних свят та заходи, проведені поліцією з метою попередження використання несертифікованої продукції громадянами розповів під час зустрічі з журналістами заступник начальника ГУНП у Вінницький області підполковник поліції Руслан Мороз.

Підрозділи поліції Вінниччини не допустили порушень громадського порядку та публічної безпеки під час святкування Нового року. Під час святкування безпеку на вулицях міста забезпечували 450 поліцейських та 150 членів громадських формувань. В місцях проведення святкових заходів чергували 500 працівників поліції та 60 нацгвардійців.

Вінницькі правоохоронці вилучили більше 6 тисяч піротехнічних виробів

Під пильною увагою поліцейських перебували і підприємці, які торгували несертифікованою піротехнікою. Під час відпрацювання було перевірено майже 80 місць реалізації піротехнічних засобів, на порушників складено 4 протоколи відповідно до ст.195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів), що тягне за собою накладення штрафу до 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів та 1 протокол - за порушення умов використання.

Цього року через необережне поводження з піротехнікою у Літинському районі постраждав 30-річний вінничанин. Чоловік отримав тілесні ушкодження.

Загалом із обігу поліцейські вилучили 20 салютних установок, 48 феєрверків, 850 бенгальських вогнів, 40 петард з посиленим зарядом та понад 5 тисяч іншої піротехніки.



Переглядів: 2687
Поширень: 0