3 січня оперативники вінницької поліції затримали зловмисника, який 30 грудня в м. Вінниці викрав автомобіль «ВАЗ 21063». Цього ж дня пошкоджений автомобіль поліцією був знайдений на одній з вулиць міста. Автовикрадач зіткнувся з деревом та, покинувши машину, з місця події втік.

30 грудня до Вінницького відділу поліції з заявою про викрадення автомобіля «ВАЗ 21063» звернулась 52-річна вінничанка. За словами заявниці, вночі невідома особа з подвір’я будинку на провулку Келецькому викрала її автомобіль «ВАЗ 21063».

Як розповів начальник Вінницького відділу поліції Анатолій Присяжнюк, цього ж дня в Вінниці на вулиці Генерала Арабея даний автомобіль поліцією був знайдений. Як з’ясувалось, автовикрадач не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом, після чого з місця аварії втік, покинувши машину.

Вживши оперативно-розшукові заходи оперативники Вінницького відділу поліції встановили та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявився 29-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.



Переглядів: 2050
Поширень: 0