На перше заняття, яке відбулося в актовій залі обласного главку, зібрались співробітники апарату управління та галузевих служб. Поліцейські протягом навчального року, який триватиме до 15 вересня, отримуватимуть нові знання та вдосконалюватимуть свої професійні навички.

 У поліцейських Вінниці розпочався новий навчальний рік

З настановами і благословенням до працівників поліції звернувся отець Сергій, настоятель храму ім. Дмитра Солунського, розташованого на території ГУНП. Священнослужитель нагадав поліцейським про основні божі заповіді, загальнолюдські цінності, про які має пам’ятати кожен, хто обрав професію правоохоронця.

 У поліцейських Вінниці розпочався новий навчальний рік

Від сьогодні і впродовж всього навчального року поліцейські Вінничини підвищуватимуть свій професійний рівень та вдосконалюватимуть знання зі спеціальних дисциплін, прийомів рукопашного бою, правил застосування зброї та спецзасобів, займатимуться покращанням своєї фізичної підготовки.

 У поліцейських Вінниці розпочався новий навчальний рік

Такі заняття покликані розвивати та формувати уміння працювати як у типових, так і в екстремальних та непередбачуваних ситуаціях, в умовах сильного психологічного навантаження.



Переглядів: 2721
Поширень: 0