У 2016 році спортивні школи суттєво оновили матеріально-технічну базу, проведено поточні та капітальні ремонти приміщень. У міській дитячо-юнацькій спортивній школі №2 встановлено дитячий майданчик та завершено капітальний ремонт огорожі. Проведено утеплення фасаду міської дитячо-юнацької школи № 6. Зроблено поточні ремонти у більшості закладів.

У минулому році вінницькі спортивні школи підготували 74 переможців та призерів міжнародних змагань та 759 переможців та призерів всеукраїнських змагань. Для того, щоб покращувати умови для занять спортом для юних вінничан, у спортивних закладах щороку проводяться ряд ремонтних робіт капітального та поточного характеру.

У 2016 році в міській дитячо-юнацькій спортивній школі №1 зроблено реконструкцію легкоатлетичних доріжок стадіону. Також проведено поточний ремонт стадіону – дах, вхід на глядацькі трибуни, освітлення та замінено крісла. Утеплено адмінбудівлю. А у МДЮСШ №2 встановлено дитячий майданчик та завершено капітальний ремонт його огорожі. Побілено та пофарбовано приміщення роздягальнь, спортивного залу тощо. Капітально відремонтовано одне з приміщень МДЮСШ №2 по вул. 600-річчя,6.

У минулому році у дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з баскетболу оновлено покриття даху та облаштовано тренажерний зал. У МДЮСШ №5 зроблено поточний ремонт спортивного майданчику для стрітворкауту в ЦПКіВ ім.Горького, а також – залів фізичної підготовки і пауерліфтингу на спортивних базах по вул.Хлібна,1 та Стеценко,50.

В 2016 році утеплено фасад та проведено поточний ремонт кабінетів школи МДЮСШ №6. У КП «Центральний міський стадіон» облаштовано спортивний майданчик з штучним покриттям (20х40), проведено поточний ремонт приміщень та даху.

Також у минулому році придбано спортивний інвентар та обладнання для міських ДЮСШ.



Переглядів: 2670
Поширень: 0