Ввечері 23-го січня, близько 18-ї години, небайдужі громадяни повідомили патрульним про те, що вулицею Станція Вінниця небезпечно маневрує автомобіль Ford Transit. Також додали, що керманич може бути в нетверезому стані.

Патрульні дійсно виявили вказаний автомобіль на вулиці Станція Вінниця: водій то їхав, то призупинявся. Кінцевою його зупинкою стала стіна одного з приватних будинків. Але, навіть в’їхавши в будинок, керманич намагався знову завести автомобіль і продовжити рух, проте полісмени стали йому на заваді. Чоловіка затримали та одягнули на нього кайданки.

У Вінниці п'яний водій на намагався проїхати крізь стіну приватного будинку

У Вінниці п'яний водій на намагався проїхати крізь стіну приватного будинку

Ознаки алкогольного сп’яніння були явними, проте від освідування водій відмовився. Натомість, весь час нецензурно висловлювався і ледве тримався на ногах. За такі дії керманича доставили до відділку та склали на нього 5 адмінматеріалів: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ч. 1 ст. 126, оскільки чоловік не пред’явив патрульним посвідчення водія та поліс обов’язкового страхування, за ст. 124 (за скоєння ДТП), за ст. 173 (дрібне хуліганство) та за ст. 185, оскільки водій, до того ж, чинив злісну непокору працівникам поліції.



Переглядів: 2188
Поширень: 0