26 січня працівники сектору ювенальної превенції Вінницького відділу поліції спільно з представниками громадськості та представниками Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели спільні профілактичні заходи щодо виявлення фактів продажу неповнолітніми алкогольних та тютюнових виробів.

Правоохоронці та громадськість в місті Вінниці провели спільний рейд щодо дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Чи продають алкоголь та тютюн вінницьким підліткам? Перевіряли поліцейські під час рейду

Як розповів інспектор ювенальної превенції Володимир Бойко, на сьогоднішній день з десяти перевірених торгових точок, розташованих у Вишенському мікрорайоні факту продажу неповнолітнім алкогольних або тютюнових виробів виявлено не було.

Чи продають алкоголь та тютюн вінницьким підліткам? Перевіряли поліцейські під час рейду

- Продавці магазинів у дітей просили пред’явити документи, що засвідчують їх вік, - зазначив Володимир Бойко. - Тож профілактичні заходи, які здійснюються працівниками поліції дають позитивні результати і працівники торгівельних точок та приватні підприємці, замислились про відповідальність, яку нестимуть за продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів. Можна сказати, що більшість підприємців дотримуються правил торгівлі підакцизними товарами.



Переглядів: 2763
Поширень: 0