12 лютого близько 17-ї години на перехресті вулиць Максима Шимка та Юрія Клена зіткнулись автомобілі «ВАЗ-11183» та швидка допомога. За попередніми даними, карета швидкої, перевозячи 4-х малолітніх дітей та 2-х їхніх батьків, рухалась з увімкненими проблисковими маячками в сторону міста. Між швидкою і «ВАЗом» відбулось дотичне зіткнення і швидку допомогу занесло в електроопору.

Жоден з водіїв не постраждав. Діти та їхні батьки, яких швидка доставляла до лікарні через отруєння чадним газом, також не зазнали тілесних ушкоджень. Однак, в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали лікар та медсестра.

У Вінниці "ВАЗ" зіткнувся зі "швидкою", яка везла до лікарні 4-х дітей. Є постраждалі

В 39-річного лікаря пошкоджені зв’язки лівого гомілкового ступеневого суглобу, в 65-річної медсестри – струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма.

У Вінниці "ВАЗ" зіткнувся зі "швидкою", яка везла до лікарні 4-х дітей. Є постраждалі

Патрульні, прибувши на виклик про цю пригоду, викликали швидку допомогу для потерпілих, огородили місце події та викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі обставини ДТП.

Патрульні поліцейські Вінниці звертаються до громадян: дотримуйтесь правил дорожнього руху, будьте уважними на дорозі, особливо в зимовий період, коли погодні умови збільшують ризик автопригод.



Переглядів: 2885
Поширень: 0