Під час проведення санкціонованого обшуку у 65-річної вінничанки працівники немирівської поліції виявили нарізну малокаліберну гвинтівку та канабіс. За словами жінки, зброя та наркотики їй не належать.

Як розповів начальник Немирівського відділу поліції Олександр Король, під час проведення санкціонованого обшуку на території домогосподарства жительки м. Вінниці працівники поліції у гаражі виявили малокаліберну гвинтівку «ТОЗ-8». Нарізна зброя зі знищеним номером була схована серед речей.

Крім цього, у домогосподарстві жінки поліцейські вилучили подрібнену речовину рослинного походження, схожу на канабіс, насіння конопель та шприци з залишками речовини бурого кольору. За словами жінки, зброя та наркотичні речовини належать її родичам.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за що передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 2177
Поширень: 0