Троє молодих співробітників – випускників Університету ДФС України вступили на службу до податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області.

Минулого тижня Анастасія Даценко, Максим Король, Альона Гилик отримали дипломи магістра права єдиного вузу країни, що готує фахівців фіскальної служби, особисто з рук Голови ДФС України Романа Насірова. Нині молоді офіцери – лейтенанти податкової міліції готуються до проходження служби в підрозділах податкової міліції Вінниччини.

Молодих співробітників приймали перший заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області, що відповідає за роботу податкової міліції, Віктор Сирватка, керівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань. Вітаючи з початком службової діяльності, Віктор Сирватка відзначив, що вчорашнім курсантам, а нині офіцерам податкової міліції, випало працювати в часи великих реформ – держави, її економіки, служби податкової міліції. Втім, він висловив упевненість, що юні працівники гідно складуть іспит на професію.      

Ряди вінницьких податківців поповнили троє випускників Університету ДФС

Нинішнього року випускниками факультету податкової міліції Університету ДФС України стали четверо вінничан. Усі вони гарантовано отримали роботу в податковій міліції – це незмінне зобов’язання, що бере на себе Державна фіскальна служба.



Переглядів: 3735
Поширень: 0