Цілий ряд адмінматеріалів склали патрульні на одного нетверезого керманича. В ніч з 14-го на 15-те лютого, патрулюючи територію біля залізничного вокзалу, полісмени стали свідками того, як до парковки під’їхав Opel Vectra з 3-ма чоловіками у салоні. Місце для парковки було вільним, однак водій «Опеля» все одно не бачив, де б йому можна було залишити автомобіль, і звернувся за порадою до патрульних.

При спілкуванні з водієм інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Врешті, припаркувавши свою автівку, водій пересів на заднє сидіння транспортного засобу, за кермом опинився один із його пасажирів. Після цього керманич всіляко намагався довести полісменам, що він не їхав.

Вийшовши з автомобіля, чоловік почав нецензурно висловлюватись на адресу патрульних та поводитись неадекватно. При затриманні чинив злісну непокору працівникам поліції.

У Вінниці п'яний водій намагався довести патрульним, що не перебував за кермом авто

Прибувши до медичного закладу, водій погодився пройти освідування. Результат алкотесту виявився позитивним – 1, 98 проміле.

На 36-річного керманича патрульні склали цілий ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (керування ТЗ у стані сп’яніння), за ч. 3 ст. 126, оскільки водій не мав при собі жодних документів), за ст. 185 (злісна непокора працівникам поліції) та за ст. 173 (дрібне хуліганство).

Згодом керманич визнав свою провину та вибачився перед патрульними. Автомобіль порушника забрав тверезий водій.



Переглядів: 2561
Поширень: 0