Двоє людей потрапили на лікарняні ліжка в результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались у місті Вінниці 15 лютого.

15 лютого близько 14.00 годині по вулиці Немирівське шосе сталось зіткнення «ВАЗ 2109» та «ВАЗ 2199». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2199» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до хірургічного відділення центральної лікарні.

Цього ж дня по вулиці Привокзальній під колеса вантажівки потрапив 79-річний житель села Лозна Хмільницького району. За попередніми даними слідства встановлено, що 21-річний водій автомобіля «ГАЗ» здійснив наїзд на пенсіонера коли останній, переходив проїзджу частину у невстановленому місці. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2600
Поширень: 0